Koedijkerstraat 32, 1823 CR Alkmaar
072-5201256

Kaufmann Boxsprings, Zweeds comfort voor een gezonde nachtrust
De voordelen van Kaufmann: gratis bezorging, CBW erkend, 6 jaar garantie, 10-20 dagen levertijd, omruilgarantie en 40 jaar ervaring. Kaufmann Boxsprings zijn toch voordeliger! Op zoek naar alleen een matras? Bezoek www.kaufmannmatrassen.nl eens! Neem contact op met onze helpdesk! 072-5201256 MultiSafePay

3 actiedagen bij Kaufmann Boxsprings

in verband met sensationeel succes zijn de actiedagen verlengd!

3 dagen van sensationele actie kortingen! De kortingen lopen op van 40, 50, 70 tot 80%!! Tijdens deze 3 actie dagen blijven al onze gunstige voorwaarden gehandhaafd. Wij bezorgen alle artikelen gratis in geheel Nederland en België (ook op de Waddeneilanden!).

Alle boxsprings worden GRATIS bezorgd en GRATIS gemonteerd. Bij aankoop van een boxspring ontvangt u nu een ​GRATIS ​luxe kussen(s). U ontvangt op al onze artikelen 5 jaar schriftelijke garantie, met CBW garantie.

 

Woensdag... NOG 1 EXTRA DAG!!

3 actiedagen 40 jarig jubleum bij Kaufmann Boxsprings

Retourneren/ruilen

Herroepingsrecht
Uw herroepingsrecht

U hebt het recht om gedurende veertien dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Door gebruik te maken van dit recht ontbindt u de overeenkomst.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product ontvangt. Als u in één bestelling meerdere producten hebt besteld die niet tegelijk aan u worden geleverd, dan verstrijkt de herroepingstermijn voor de gehele bestelling 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het laatste product van die bestelling ontvangt. Hebt u een product besteld dat uit verschillende zendingen of onderdelen bestaat, dan verstrijkt de herroepingstermijn voor de gehele bestelling 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de laatste zending of het laatste onderdeel ontvangt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Kaufmann, Koedijkerstraat 32, 1823 CR Alkmaar, (072) 5201256, info@kaufmannboxsprings.nl) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde Model van ontbinding/herroepingsrecht, maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment hebt gedaan, inclusief eventuele leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 10 werkdagen nadat wij de goederen hebben ontvangen van ons terug. Hebt u meerdere producten besteld en stuurt u slechts een deel van uw bestelling terug, dan betalen wij u de door u betaalde leveringskosten niet terug. Het bedrag welke u terug ontvangt zal terug worden gestort op uw rekening binnen de eerder gestelde termijn. In alle gevallen mogen wij wachten met terugbetaling tot wij de producten hebben teruggekregen of u hebt aangetoond dat u de producten heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de producten onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de producten terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de producten komen voor uw rekening. U bent verantwoordelijk voor beschadiging of verlies tijdens het transport. Voor producten die naar hun aard niet op normale wijze per post teruggezonden kunnen worden, worden de kosten geraamd op een maximum van ongeveer € 650,00. Tegen betaling kunt u de producten ook door ons laten ophalen. Wij rekenen hiervoor € 47,50 vervoerskosten. Indien u wenst dat wij de producten bij u ophalen, dan dient u dit duidelijk aan te geven bij de mededeling dat u de overeenkomst herroept. Wij halen de producten dan uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw mededeling bij u op. Wij zijn ,bij eigen transport, verantwoordelijk voor beschadiging of verlies tijdens het transport. Houdt er rekening mee dat producten worden opgehaald op het adres waar zij zijn afgeleverd. U ontvangt van ons bericht op welke dag wij het product komen ophalen. Wij mogen wachten met het terugbetalen van het totale aankoopbedrag (inclusief eventueel berekende bezorgkosten) totdat de producten door ons of de door ons ingeschakelde vervoerder in ontvangst zijn genomen.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Geen recht op herroeping bestaat indien:

  • Het een niet geprefabriceerd product betreft dat speciaal voor u is gemaakt volgens uw specificaties, bijvoorbeeld producten die voor u op maat zijn gemaakt of die zijn voorzien van uw naam of familiewapen;
  • Indien het product een matras betreft en de verzegeling is verbroken. Een matras is een product dat vanwege hygiëne en om redenen van gezondheidsbescherming niet kan worden teruggezonden als de verzegeling is verbroken;
  • Het product gebruikt of beschadigd is.
  • Indien een product welke gedemonteerd geleverd wordt vervolgens gemonteerd wordt.
  • Het artikel bedtextiel is.
  • Het een tijk/hoes van een artikel betreft.Tevens valt een tijk/hoes niet onder de garantie.
     

90 DAGEN OMRUILGARANTIE
(Alleen voor Topdek en Matrassen)

Indien u een Topdek of matras hebt gekocht die niet naar wens is en waarvan u de overeenkomst niet (meer) kunt of niet wilt herroepen, dan kunt u deze eenmalig binnen 90 dagen na de aankoopdatum gratis omruilen (rekening houdend met een minder- of meerprijs). In overleg kunnen wij u een matras adviseren dat beter bij uw wensen past.

LET OP: U kunt uw matras alleen omruilen voor een matras met dezelfde afmeting. De boxspring zelf (onderstel) en het hoofdbord kunnen na montage niet geruild worden.

Wij willen u er op attenderen dat het matras en/of top-dek matras welke u gaat omruilen in een deugdelijke en dichte verpakking aangeboden dient te worden aan de chauffeur. Indien dit niet het geval is, dan zal het matras niet worden aangenomen door de chauffeur en zal de omruiling komen te vervallen.

De voordelen van Kaufmann: gratis bezorging, CBW erkend, 6 jaar garantie, 10-20 dagen levertijd, omruilgarantie en 40 jaar ervaring.

Tips voor een betere nachtrust | Informatie | Privacy statement
Koedijkerstraat 32, 1823 CR Alkmaar | T 072-5201256 | KvK 37078317 | BTW NL805955471B01 | Algemene voorwaarden