Koedijkerstraat 32, 1823 CR Alkmaar
072-5201256

Kaufmann Boxsprings, Zweeds comfort voor een gezonde nachtrust
De voordelen van Kaufmann: gratis bezorging, CBW erkend, 6 jaar garantie, 10-20 dagen levertijd, omruilgarantie en 40 jaar ervaring. Kaufmann Boxsprings zijn toch voordeliger! Op zoek naar alleen een matras? Bezoek www.kaufmannmatrassen.nl eens! Neem contact op met onze helpdesk! 072-5201256 MultiSafePay

3 actiedagen bij Kaufmann Boxsprings

in verband met sensationeel succes zijn de actiedagen verlengd!

3 dagen van sensationele actie kortingen! De kortingen lopen op van 40, 50, 70 tot 80%!! Tijdens deze 3 actie dagen blijven al onze gunstige voorwaarden gehandhaafd. Wij bezorgen alle artikelen gratis in geheel Nederland en België (ook op de Waddeneilanden!).

Alle boxsprings worden GRATIS bezorgd en GRATIS gemonteerd. Bij aankoop van een boxspring ontvangt u nu een ​GRATIS ​luxe kussen(s). U ontvangt op al onze artikelen 5 jaar schriftelijke garantie, met CBW garantie.

 

Woensdag... NOG 1 EXTRA DAG!!

3 actiedagen 40 jarig jubleum bij Kaufmann Boxsprings

Hotel Boxspring Combinatie Royal Deluxe

Zwart
Zwart Grijs

NU de goedkoopste van Nederland 

+ GRATIS bezorgd en GRATIS gemonteerd!

 

Incl. 2 zeer solide en robuuste boxsprings. De vaste boxsprings zijn bekleed met een zeer luxe katoenen geweven stof. De boxsprings hebben 12 zwarte solide pootjes. Deze boxspring combinatie leveren wij in 4 verschillende kleuren, de kleurkeuze kunt u bij uw bestelling aangeven.

Incl. 2 maal een 1-persoons Bonellvering matras of 1 maal een 2-persoons Bonnellvering matas. De veren in de kern van het matras zijn van thermisch gehard staal. Door het Bonellvering matras aan beide zijden af te dekken met comfortschuim ventileert het matras uitstekend en slaapt u heerlijk. Geschikt voor de rug-,zij en buikslaper. Het Medium matras adviseren wij voor een gewichtsklasse tot 75 kg en het Extra Medium matras adviseren wij voor een gewichtsklasse tot 125 kg.

GRATIS Top-dek matras gemaakt van Comfortschuim. Het Top-dek matras heeft een afritsbare/wasbare tijk (kleur ecru, anti-allergisch). De dikte van het Top-dek matras is ca. 6 cm.

OPTIONEEL kunt u kiezen voor een Top-dek matras Koudschuim Deluxe (ca. 7 cm.) welke optimaal ventileert door de open cel structuur. Het Top-dek matras heeft een afritsbare/wasbare tijk (kleur ecru, anti-allergisch).

OPTIONEEL kunt u kiezen voor een Top-dek matras Nasa traagschuim (ca. 7 cm.) welke druk verlagend werkt op de gewrichten. Het Top-dek matras heeft een afritsbare/wasbare tijk (kleur ecru, anti-allergisch).

OPTIONEEL kunt u kiezen voor meegestoffeerde matrassen in de kleur van de boxspring.

OPTIONEEL kunt u kiezen voor een bijpassend luxe hoofdbord. De hoogte van het hoofdbord is ca. 95 cm en de dikte is ca. 7 cm. Het hoofdbord wordt in dezelfde kleur als de boxsprings geleverd. Het hoofdbord steekt altijd aan beide kanten van de boxspring uit.

GRATIS ?luxe kussen(s). Het luxe Microvezel kussen heeft een afmeting van 50x60 cm en bevat het Oeko-Tex keurmerk. Bij aankoop van een 1-persoons boxspring ontvangt u 1 gratis luxe kussen, bij aankoop van een 2-persoons boxspring ontvangt u 2 gratis kussens.

De totale hoogte van deze boxspring combinatie is ca. 60 cm.

Deze boxspring wordt GRATIS bezorgd en GRATIS gemonteerd in heel Nederland, België en Duitsland!!

U ontvangt 5 jaar CBW garantie op de artikelen. Het eerste jaar ontvangt u volledige garantie, vervolgens geldt er een afschrijving van 25 % per jaar, dit geldt niet voor top-dek matrassen. Op onze top-dek matrassen ontvangt u 2 jaar garantie. Het eerste jaar ontvangt u volledige garantie, vervolgens geldt er een afschrijving van 8,3% per maand.
 

U ontvangt 90 dagen gratis omruilgarantie! Wij zorgen er voor dat u gegarandeerd het juiste matras kiest! Mocht het comfort van het matras naar keuze niet naar wens zijn, kunnen wij het matras gratis komen ruilen (Klik hier voor meer informatie ).
U hoeft niets aan te betalen. Bij de aflevering van uw bestelling kunt u het totaalbedrag, per pin of contant, aan onze chauffeur voldoen of betalen via iDeal. Let op! In België is het helaas niet mogelijk om per pin te betalen.
Heeft u nog vragen? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen!

Kies uw gewenste formaat Nu met actiekorting!

1 Persoons Boxspring

Bestaande uit 1 box, een 1-persoons Bonell Vering matras, een 1-persoons topdek matras. Helaas zijn bij de 1-persoons boxsprings geen hoofdborden leverbaar.

2 Persoons Boxspring

Kies de kleur
Zwart

Zwart
Grijs

Grijs
Matraskeuze 1 persoons combinatie


Wilt u een meegestoffeerd matras?
  € 48,00
Kies optioneel een ander topdekmatrasWilt u een bijpassend hoofdbord?
  € 98,00

NU: Tijdens onze jubileumactie worden ook deze artikelen GRATIS bezorgd!

Kussens
Vanaf € 9,95

Kussens
Klik hier voor kussens

Dekbedden
Vanaf € 49,50

Dekbedden
Klik hier voor dekbedden

Moltons
Vanaf € 14,95

Moltons
Klik hier voor moltons

Hoeslakens
Vanaf € 11,95

Hoeslakens
Klik hier voor hoeslakens

Anti-slipmat
NU € 14,80

Anti-slipmat
Klik hier voor Anti-slipmat
De voordelen van Kaufmann: gratis bezorging, CBW erkend, 6 jaar garantie, 10-20 dagen levertijd, omruilgarantie en 40 jaar ervaring.

Tips voor een betere nachtrust | Informatie | Privacy statement
Koedijkerstraat 32, 1823 CR Alkmaar | T 072-5201256 | KvK 37078317 | BTW NL805955471B01 | Algemene voorwaarden