Koedijkerstraat 32, 1823 CR Alkmaar
072-5201256

Kaufmann Boxsprings, Zweeds comfort voor een gezonde nachtrust
De voordelen van Kaufmann: gratis bezorging, CBW erkend, 6 jaar garantie, 10-20 dagen levertijd, omruilgarantie en 40 jaar ervaring. Kaufmann Boxsprings zijn toch voordeliger! Op zoek naar alleen een matras? Bezoek www.kaufmannmatrassen.nl eens! Neem contact op met onze helpdesk! 072-5201256 MultiSafePay

3 actiedagen bij Kaufmann Boxsprings

in verband met sensationeel succes zijn de actiedagen verlengd!

3 dagen van sensationele actie kortingen! De kortingen lopen op van 40, 50, 70 tot 80%!! Tijdens deze 3 actie dagen blijven al onze gunstige voorwaarden gehandhaafd. Wij bezorgen alle artikelen gratis in geheel Nederland en België (ook op de Waddeneilanden!).

Alle boxsprings worden GRATIS bezorgd en GRATIS gemonteerd. Bij aankoop van een boxspring ontvangt u nu een ​GRATIS ​luxe kussen(s). U ontvangt op al onze artikelen 5 jaar schriftelijke garantie, met CBW garantie.

 

Woensdag... NOG 1 EXTRA DAG!!

3 actiedagen 40 jarig jubleum bij Kaufmann Boxsprings

Annulering luxe hotelketen boxspring Subliem

Pocketveer matras 25 cm dik:

Subliem Ecru
Subliem Grijs Subliem Zwart

 

 NU de goedkoopste van Nederland 

+ GRATIS bezorgd en GRATIS gemonteerd!

 

Incl. 2 zeer solide en robuuste boxsprings. De vaste boxsprings zijn bekleed met een zeer luxe katoenen geweven stof. De boxsprings hebben 12 zwarte solide pootjes. U heeft keuze uit 4 verschillende kleuren, die u bij uw bestelling kunt aangeven.

GRATIS boxspringverbindings systeem dat ervoor zorgt dat de boxsprings niet kunnen schuiven en netjes naast elkaar blijven staan.

Incl. 2 maal een 1-persoons Pocketveer matras of 1 groot 2-persoons Pocketveer matras. De boxspring pocketveer combinatie Subliem 550. Pocketveren bevat thermisch geharde tonvormige stalen veren in de kern van het matras en is hierdoor een zeer goed ventilerende boxspring combinatie. Aan beide zijden is het matras afgedekt met hoogwaardig en comfortabel Koudschuim. Een uitstekend matras voor mensen met rug- en gewrichtsklachten welke comfortabel willen slapen. Elke veer is een gewichtsverdeler en in combinatie met de 9 comfortzones die verwerkt zijn in het matras, geeft het extra steun voor de rug, hals en nek. Het matras staat voor een goede en comfortabele nachtrust. Het matras heeft een luxe tijk, is anti-allergisch en voorzien van een tweezijdige rits. Het matras is circa 25 cm dik en bekleed in dezelfde luxe stof als de boxsprings. Het Medium matras adviseren wij voor een gewichtsklasse tot 75 kg en het Extra Medium matras adviseren wij voor een gewichtsklasse tot 125 kg.

GRATIS top-dek matras gemaakt van Koudschuim Deluxe. Het Top-dek matras heeft een afritsbare/wasbare tijk (kleur ecru, anti-allergisch). De dikte van het Top-dek matras is ca. 7 cm.

OPTIONEEL kunt u kiezen voor een Top-dek matras Nasa traagschuim (ca. 7 cm.) gemaakt van het bekende ruimtevaart memo-afdekking. Het Top-dek matras heeft een luxe dubbeldoeks tijk (afritsbaar/wasbaar, anti-allergisch en in de kleur ecru).

GRATIS een luxe bijpassend hoofdbord. Het hoofdbord is bekleed in dezelfde stof als de boxspring en de matrassen. Het hoofdbord is 10 cm dik en 95 cm. hoog. Het hoofdbord is altijd 20 cm. breder (aan beide zijden 10 cm.) dan de boxspring combinatie.

GRATIS luxe kussen(s). Het luxe Microvezel kussen heeft een afmeting van 50x60 cm en bevat het Oeko-Tex keurmerk. Bij aankoop van een 1-persoons boxspring ontvangt u 1 gratis luxe kussen, bij aankoop van een 2-persoons boxspring ontvangt u 2 gratis kussens.

De totale hoogte van de boxspring is ca. 64 cm.

GRATIS bezorgd en GRATIS gemonteerd in heel Nederland, België en Duitsland!!

U ontvangt 5 jaar CBW garantie op de artikelen. Het eerste jaar ontvangt u volledige garantie, vervolgens geldt er een afschrijving van 25 % per jaar, dit geldt niet voor top-dek matrassen. Op onze top-dek matrassen ontvangt u 2 jaar garantie. Het eerste jaar ontvangt u volledige garantie, vervolgens geldt er een afschrijving van 8,3% per maand.

U ontvangt 90 dagen gratis omruilgarantie! Wij zorgen er voor dat u gegarandeerd het juiste matras kiest! Mocht het comfort van het matras naar keuze niet naar wens zijn, kunnen wij het matras gratis komen ruilen (Klik hier voor meer informatie ).
U hoeft niets aan te betalen. Bij de aflevering van uw bestelling kunt u het totaalbedrag, per pin of contant, aan onze chauffeur voldoen of betalen via iDeal. Let op! In België is het helaas niet mogelijk om per pin te betalen.
Heeft u nog vragen? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen!

Kies uw gewenste formaat Nu met actiekorting!

1 Persoons boxspring

Bij een 1-persoons boxspring combinatie is een bijpassend hoofbord niet mogelijk.

2 Persoons boxspring

Kies de kleur
Grijs

Grijs
Zwart

Zwart
Matraskeuze 1 persoons combinatie


Kies optioneel een ander topdekmatras

NU: Tijdens onze jubileumactie worden ook deze artikelen GRATIS bezorgd!

Kussens
Vanaf € 9,95

Kussens
Klik hier voor kussens

Dekbedden
Vanaf € 49,50

Dekbedden
Klik hier voor dekbedden

Moltons
Vanaf € 14,95

Moltons
Klik hier voor moltons

Hoeslakens
Vanaf € 11,95

Hoeslakens
Klik hier voor hoeslakens

Anti-slipmat
NU € 14,80

Anti-slipmat
Klik hier voor Anti-slipmat
De voordelen van Kaufmann: gratis bezorging, CBW erkend, 6 jaar garantie, 10-20 dagen levertijd, omruilgarantie en 40 jaar ervaring.

Tips voor een betere nachtrust | Informatie | Privacy statement
Koedijkerstraat 32, 1823 CR Alkmaar | T 072-5201256 | KvK 37078317 | BTW NL805955471B01 | Algemene voorwaarden