Koedijkerstraat 32, 1823 CR Alkmaar
072-5201256

Kaufmann Boxsprings, Zweeds comfort voor een gezonde nachtrust

3 actiedagen bij Kaufmann Boxsprings

in verband met sensationeel succes zijn de actiedagen verlengd!

3 dagen van sensationele actie kortingen! De kortingen lopen op van 40, 50, 70 tot 80%!! Tijdens deze 3 actie dagen blijven al onze gunstige voorwaarden gehandhaafd. Wij bezorgen alle artikelen gratis in geheel Nederland en België (ook op de Waddeneilanden!).

Alle boxsprings worden GRATIS bezorgd en GRATIS gemonteerd. Bij aankoop van een boxspring ontvangt u nu een GRATIS luxe Top-dek matras. U ontvangt op al onze artikelen 5 jaar schriftelijke garantie, met CBW garantie.

 

Vrijdag... NOG 1 DAG!!

3 actiedagen 40 jarig jubleum bij Kaufmann Boxsprings

Björn Deluxe Nasa traagschuim met Pocketveer

NU de goedkoopste van Nederland 

+ GRATIS bezorgd en GRATIS gemonteerd!


Incl.
2 zeer solide en robuuste boxsprings. De boxsprings zijn bekleed met een zeer luxe katoenen geweven stof. De boxsprings hebben 12 zwarte solide pootjes. U heeft keuze uit 11 verschillende kleuren, die u bij uw bestelling kunt aangeven.

Incl. 2 Pocketveer Nasa traagschuim matrassen of 1 groot matras. Het matras is gemaakt van het bekende Nasa traagschuim, dat drukverlagend werkt op de rugwervels, schouder en nek. Björn Deluxe 1000. Pocketveren van thermisch geharde tonvormige stalen veren welke aan beide zijden is afgedekt met lagen van 4cm NASA traagschuim. Doordat het matras deze kern van vering heeft, ondersteunt het matras het lichaam zeer goed, is het matras soepel en zeer comfortabel. Het matras is door de open kern een uitstekend ventilerend matras . De dikte van het matras is ca. 22 cm. dik (totale hoogte combinatie 62 cm), heeft een luxe dubbeldoeks tijk (anti-allergisch en afritsbaar/wasbaar) en heeft 9 comfortzones.

GRATIS Als extra een luxe comfortabel Nasa traagschuim top-dekmatras, gemaakt van het bekende ruimtevaart memo-afdekking. Het Top-dek matras heeft een luxe dubbeldoeks tijk (afritsbaar/wasbaar, anti-allergisch en in de kleur ecru).

OPTIONEEL Hoofdbord + Voetbord. Het bijpassende hoofdbord is rechthoekig en is gemaakt uit massief naaldhout en MDF. Het hoofdbord is bekleed met dezelfde stof als de boxspring combinatie. Ook kunt u een bijpassend voetbord bij deze luxe boxspring combinatie bestellen. Het bijpassende hoofdbord kost € 98,00 en het bijpassende voetbord € 48,00.

Slaapcomfort

  • Het matras geeft het ultieme slaapcomfort
  • Zeer geschikt voor mensen die gezond en goed willen slapen en door de 9 comfortzones en de Pocketvering van 500 veren per m2 wordt het gehele lichaam uitstekend ondersteunt en voelt het matras door de afdeklagen van Nasa traagschuim zacht en comfortabel aan
  • Het matras is zeer geschikt voor mensen met rug en gewrichtsklachten. Het matras is door de open kern geschikt voor mensen die snel transpireren in bed
  • Door de memo traagschuim afdeklagen komt het matras steeds in de oude vorm terug
  • Is geschikt voor elk gewicht

Elke dag weer gezond op! Geschikt voor elke gewichtsklasse. GRATIS bezorgd en GRATIS gemonteerd in heel Nederland, België en Duitsland!!

U ontvangt 5 jaar CBW garantie op de artikelen. Het eerste jaar ontvangt u volledige garantie, vervolgens geldt er een afschrijving van 25 % per jaar, dit geldt niet voor top-dek matrassen. Op onze top-dek matrassen ontvangt u 2 jaar garantie. Het eerste jaar ontvangt u volledige garantie, vervolgens geldt er een afschrijving van 8,3% per maand.

U ontvangt 90 dagen gratis omruilgarantie! Wij zorgen er voor dat u gegarandeerd het juiste matras kiest! Mocht het comfort van het matras naar keuze niet naar wens zijn, kunnen wij het matras gratis komen ruilen (Klik hier voor meer informatie ).
U hoeft niets aan te betalen. Bij de aflevering van uw bestelling kunt u het totaalbedrag, per pin of contant, aan onze chauffeur voldoen of betalen via iDeal. Let op! In België is het helaas niet mogelijk om per pin te betalen.
Heeft u nog vragen? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen!

Kies uw gewenste formaat Nu met actiekorting!

Kies de kleur
Zwart

Zwart
Grijs

Grijs
Licht Grijs

Licht Grijs
 Grijs Blauw

Grijs Blauw
Ivoor

Ivoor
Zand

Zand
Rood

Rood
Mokka

Mokka
Donker bruin

Donker bruin
Bruin zwart

Bruin zwart
Lever

Lever
Matraskeuze

Wilt u meegestoffeerde matrassen?
  € 45,00
Wilt u een bijpassend hoofdbord?
  € 98,00
Wilt u een bijpassend voetbord?
  € 48,00

NU: Tijdens onze jubileumactie worden ook deze artikelen GRATIS bezorgd!

Kussens
Vanaf € 9,95

Kussens
Klik hier voor kussens

Dekbedden
Vanaf € 49,50

Dekbedden
Klik hier voor dekbedden

Moltons
Vanaf € 14,95

Moltons
Klik hier voor moltons

Hoeslakens
Vanaf € 11,95

Hoeslakens
Klik hier voor hoeslakens

Anti-slipmat
NU € 14,80

Anti-slipmat
Klik hier voor Anti-slipmat

Jubileumacties

De voordelen van Kaufmann: gratis bezorging, CBW erkend, 6 jaar garantie, 10-20 dagen levertijd, omruilgarantie en 40 jaar ervaring.

Tips voor een betere nachtrust | Informatie | Privacy statement
Koedijkerstraat 32, 1823 CR Alkmaar | T 072-5201256 | KvK 37078317 | BTW NL805955471B01 | Algemene voorwaarden