Koedijkerstraat 32, 1823 CR Alkmaar
072-5201256

Kaufmann Boxsprings, Zweeds comfort voor een gezonde nachtrust

3 actiedagen bij Kaufmann Boxsprings

in verband met sensationeel succes zijn de actiedagen verlengd!

3 dagen van sensationele actie kortingen! De kortingen lopen op van 40, 50, 70 tot 80%!! Tijdens deze 3 actie dagen blijven al onze gunstige voorwaarden gehandhaafd. Wij bezorgen alle artikelen gratis in geheel Nederland en België (ook op de Waddeneilanden!).

Alle boxsprings worden GRATIS bezorgd en GRATIS gemonteerd. Bij aankoop van een boxspring ontvangt u nu een GRATIS luxe Top-dek matras. U ontvangt op al onze artikelen 5 jaar schriftelijke garantie, met CBW garantie.

 

Vrijdag... NOG 1 DAG!!

3 actiedagen 40 jarig jubleum bij Kaufmann Boxsprings

Björn Comfort Nasa Traagschuim Koudschuim

NU de goedkoopste van Nederland 

+ GRATIS bezorgd en GRATIS gemonteerd!


Incl.
2 zeer solide en robuuste boxsprings. De boxsprings zijn bekleed met een zeer luxe katoenen geweven stof. De boxsprings hebben 12 zwarte solide pootjes. U heeft keuze uit 11 verschillende kleuren, die u bij uw bestelling kunt aangeven.

Incl. 2 Combi NASA Traagschuim matrassen of 1 grote gemaakt van het bekende ruimtevaart memo-afdekking. Tijdens uw bestelling kunt u de keuze maken tussen 1 groot matras of 2 kleine matrassen.

Drukverlagend en door de memo-afdekking past dit matras zich aan, aan de vorm van uw lichaam. Koel in de zomer, behaaglijk in de winter. De open celstructuur zorgt voor een optimale ventilering. 17 cm dik (totale hoogte combinatie 60 cm), 7 comfortzones. Luxe afritsbare/wasbare anti-allergische dubbeldoeks tijk.

GRATIS Als extra een luxe comfortabel Nasa traagschuim top-dekmatras gemaakt van het bekende ruimtevaart memo-afdekking, met een omhulsel van een dubbeldoeks tijk (afritsbaar / wasbaar, kleur ecru, anti-allergisch).

OPTIONEEL Hoofdbord + Voetbord. Het bijpassende hoofdbord is rechthoekig en is gemaakt uit massief naaldhout en MDF. Het hoofdbord is bekleed met dezelfde stof als de boxspring combinatie. Ook kunt u een bijpassend voetbord bij deze luxe boxspring combinatie bestellen. Het bijpassende hoofdbord kost € 98,00 en het bijpassende voetbord € 48,00.

Slaapcomfort

Ideale combinatie voor mensen met rug- en gewrichtsklachten. Door de memo-afdekking komt het matras steeds in de oude vorm terug. Het matras werkt drukverlagend op de rugwervels, schouder en nek. Door de NasaTraagschuim afdekking past dit matras zich aan aan de vorm van uw lichaam en geeft het lichaam overal de juiste ondersteuning. Het Nasa Traagschuim matras is een geschuimd matras en heeft een open celstructuur. De dichtheid van het Nasa Traagschuim matras is 75 kg/m3. Verlijmt op waterbasis. De tijk van het Nasa Traagschuim matras weegt ca. 300 gram.

Elke dag weer gezond op! Geschikt voor elke gewichtsklasse. GRATIS bezorgd en GRATIS gemonteerd in heel Nederland, België en Duitsland!!

U ontvangt 5 jaar CBW garantie op de artikelen. Het eerste jaar ontvangt u volledige garantie, vervolgens geldt er een afschrijving van 25 % per jaar, dit geldt niet voor top-dek matrassen. Op onze top-dek matrassen ontvangt u 2 jaar garantie. Het eerste jaar ontvangt u volledige garantie, vervolgens geldt er een afschrijving van 8,3% per maand.

U ontvangt 90 dagen gratis omruilgarantie! Wij zorgen er voor dat u gegarandeerd het juiste matras kiest! Mocht het comfort van het matras naar keuze niet naar wens zijn, kunnen wij het matras gratis komen ruilen (Klik hier voor meer informatie ).
U hoeft niets aan te betalen. Bij de aflevering van uw bestelling kunt u het totaalbedrag, per pin of contant, aan onze chauffeur voldoen of betalen via iDeal. Let op! In België is het helaas niet mogelijk om per pin te betalen.
Heeft u nog vragen? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen!

Kies uw gewenste formaat Nu met actiekorting!

Kies de kleur
Zwart

Zwart
Grijs

Grijs
Licht Grijs

Licht Grijs
 Grijs Blauw

Grijs Blauw
Ivoor

Ivoor
Zand

Zand
Rood

Rood
Mokka

Mokka
Donker bruin

Donker bruin
Bruin zwart

Bruin zwart
Lever

Lever
Matraskeuze


Wilt u een meegestoffeerd matras?
  € 45,00
Wilt u een bijpassend hoofdbord?
  € 98,00
Wilt u een bijpassend voetbord?
  € 48,00

NU: Tijdens onze jubileumactie worden ook deze artikelen GRATIS bezorgd!

Kussens
Vanaf € 9,95

Kussens
Klik hier voor kussens

Dekbedden
Vanaf € 49,50

Dekbedden
Klik hier voor dekbedden

Moltons
Vanaf € 14,95

Moltons
Klik hier voor moltons

Hoeslakens
Vanaf € 11,95

Hoeslakens
Klik hier voor hoeslakens

Anti-slipmat
NU € 14,80

Anti-slipmat
Klik hier voor Anti-slipmat

Jubileumacties

De voordelen van Kaufmann: gratis bezorging, CBW erkend, 6 jaar garantie, 10-20 dagen levertijd, omruilgarantie en 40 jaar ervaring.

Tips voor een betere nachtrust | Informatie | Privacy statement
Koedijkerstraat 32, 1823 CR Alkmaar | T 072-5201256 | KvK 37078317 | BTW NL805955471B01 | Algemene voorwaarden