Koedijkerstraat 32, 1823 CR Alkmaar
072-5201256

Kaufmann Boxsprings, Zweeds comfort voor een gezonde nachtrust
De voordelen van Kaufmann: gratis bezorging, CBW erkend, 6 jaar garantie, 10-20 dagen levertijd, omruilgarantie en 40 jaar ervaring. Kaufmann Boxsprings zijn toch voordeliger! Op zoek naar alleen een matras? Bezoek www.kaufmannmatrassen.nl eens! Neem contact op met onze helpdesk! 072-5201256 MultiSafePay

3 actiedagen bij Kaufmann Boxsprings

in verband met sensationeel succes zijn de actiedagen verlengd!

3 dagen van sensationele actie kortingen! De kortingen lopen op van 40, 50, 70 tot 80%!! Tijdens deze 3 actie dagen blijven al onze gunstige voorwaarden gehandhaafd. Wij bezorgen alle artikelen gratis in geheel Nederland en België (ook op de Waddeneilanden!).

Alle boxsprings worden GRATIS bezorgd en GRATIS gemonteerd. Bij aankoop van een boxspring ontvangt u nu een ​GRATIS ​luxe kussen(s). U ontvangt op al onze artikelen 5 jaar schriftelijke garantie, met CBW garantie.

 

Woensdag... NOG 1 EXTRA DAG!!

3 actiedagen 40 jarig jubleum bij Kaufmann Boxsprings

Pocketvering Matrassen + NASA® Traagschuim Top-dek Matrassen

Björn Deluxe 1000. - Elektrische - Boxspring Combinatie

Björn Deluxe
Björn Deluxe Björn Deluxe

 

 NU de goedkoopste van Nederland 

+ GRATIS bezorgd en GRATIS gemonteerd!

 

Incl. elektrisch verstelbare boxspring. Het frame van de boxspring is opgebouwd uit MDF en naaldhout en is aan elkaar verbonden middels solide metalen scharnieren. Voor een lange levensduur is het onderstel gemaakt van verstevigd metaal. Per set ontvangt u per boxspring 2 krachtige motoren (2 x 4500 newton). Per boxspring ontvangt u een afstandbediening met 3 functies: 1 voor het hoofdeind, 1 voor het voeteneind en 1 voor beiden. Per boxspring ontvangt u solide metalen pootjes in de kleur zwart.

Incl. luxe Pocketveer matras. De pocketveren zijn 6-slags. Het matras heeft 9 comfortzones, waardoor het gehele lichaam uitstekend wordt ondersteund. Boxspring Deluxe 1000. Pocketveren van thermisch geharde tonvormige stalen veren in de kern van het pocketveermatras. Iedere pocketveer is een gewichtsverdeler. Doordat de veren individueel van elkaar kunnen bewegen, is het matras zeer geschikt voor mensen met rug- of nekklachten. Door de open kern van vering ventileert het matras optimaal. Het matras heeft een luxe dubbeldoeks tijk, is anti-allergisch, anti-bacteriëel en voorzien van een driezijdige rits. De totale dikte van het matras is ca. 22 cm. OPTIONEEL heeft u de keuze uit een 25 cm dik Pocketveer matras. Dit matras heeft een langere levensduur en draagt bij tot een hoger slaapcomfort. Het matras is bekleed in dezelfde luxe stof als de boxsprings. Bij de elektrisch verstelbare boxspring combinatie ontvangt u standaard 2 kleine 1-persoons matrassen. Het Medium Matras adviseren wij voor een gewichtsklasse tot 75 kg en het Extra Medium matras adviseren wij voor een gewichtsklasse tot 125 kg.

GRATIS Nasa traagschuim topdek matrassen of 1 Nasa traagschuim split topdek matras. Het topdek matras is gemaakt van het bekende Nasa traagschuim. Dit extra luxe topdek matras voelt zacht en weelderig aan en is zeer geschikt voor mensen met rug- of nekklachten. Het Nasa traagschuim werkt drukverlagend, waardoor de rugwerverls, schouden en nek ontlast worden. Het extra luxe en dikke topdek matras is ca. 7 cm dik.

Incl. GRATIS meegestoffeerd voetbord. Per boxspring combinatie ontvangt u een meegestoffeerd voetbord. Door deze voetborden zullen de matrassen niet meer kunnen verschuiven en geeft de combinatie een luxe uitstraling.

Incl. GRATIS meegestoffeerd bijpassende hoofdbord. Het bijpassend hoofdbord is rechthoekig en is gemaakt uit massief naaldhout en MDF.  Het hoofdbord is bekleed met dezelfde stof als de boxspring combinatie. Het hoofdbord is 12 cm. dik en 100 cm. hoog. 

GRATIS ?luxe kussen(s). Het luxe Microvezel kussen heeft een afmeting van 50x60 cm en bevat het Oeko-Tex keurmerk. Bij aankoop van een 1-persoons boxspring ontvangt u 1 gratis luxe kussen, bij aankoop van een 2-persoons boxspring ontvangt u 2 gratis kussens.

Slaapcomfort

De elektrisch verstelbare boxspring geeft in combinatie met het matras en Top-dek matras een perfect slaapcomfort. Om een boek te lezen of voor een ontbijtje op bed, kunt u het hoofdeind instellen. Voor vermoeide voeten kunt u het voeteind instellen. Natuurlijk kunt u ook beiden instellen. Met de boxspring combinatie Björn Deluxe is het dus slapen en relaxen op een top niveau! Door haar robuuste en luxe uitstraling is het de bekroning van uw slaapkamer.

De elektrisch verstelbare Björn Deluxe boxspring is uitgevoerd met een stevige 100% katoenen luxe stof (anti-allergisch en anti-huisstofmijt). De boxspring combinatie is leverbaar in 4 verschillende kleuren, die u tijdens uw bestelling kunt aangeven.

De elektrisch verstelbare boxsprings worden GRATIS geleverd en GRATIS gemonteerd in heel Nederland, België en Duitsland!!

U ontvangt 5 jaar CBW garantie op de artikelen. Het eerste jaar ontvangt u volledige garantie, vervolgens geldt er een afschrijving van 25 % per jaar, dit geldt niet voor top-dek matrassen. Op onze top-dek matrassen ontvangt u 2 jaar garantie. Het eerste jaar ontvangt u volledige garantie, vervolgens geldt er een afschrijving van 8,3% per maand.

U ontvangt 90 dagen gratis omruilgarantie! Wij zorgen er voor dat u gegarandeerd het juiste matras kiest! Mocht het comfort van het matras naar keuze niet naar wens zijn, kunnen wij het matras gratis komen ruilen (Klik hier voor meer informatie ).
U hoeft niets aan te betalen. Bij de aflevering van uw bestelling kunt u het totaalbedrag, per pin of contant, aan onze chauffeur voldoen of betalen via iDeal. Let op! In België is het helaas niet mogelijk om per pin te betalen.
Heeft u nog vragen? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen!

Zoom Zoom Zoom Zoom Zoom Zoom Zoom Zoom Zoom Zoom

Kies uw gewenste formaat Nu met actiekorting!

1 Persoons Boxspring

Bestaande uit 1 elektrische box, een 1-persoons Pocketveer matras, een 1-persoons Nasa traagschuim top-dek matras. Let op! Bij een 1-persoons boxspring combinatie is een bijpassend hoofbord niet mogelijk.

2 Persoons Boxspring

Kies de kleur
Zwart

Zwart
Grijs

Grijs
Optioneel 25 cm dik Pocketveer matras
  € 100,00
Matraskeuze


Topdekmatraskeuze

NU: Tijdens onze jubileumactie worden ook deze artikelen GRATIS bezorgd!

Kussens
Vanaf € 9,95

Kussens
Klik hier voor kussens

Dekbedden
Vanaf € 49,50

Dekbedden
Klik hier voor dekbedden

Moltons
Vanaf € 14,95

Moltons
Klik hier voor moltons

Hoeslakens
Vanaf € 11,95

Hoeslakens
Klik hier voor hoeslakens

Anti-slipmat
NU € 14,80

Anti-slipmat
Klik hier voor Anti-slipmat
De voordelen van Kaufmann: gratis bezorging, CBW erkend, 6 jaar garantie, 10-20 dagen levertijd, omruilgarantie en 40 jaar ervaring.

Tips voor een betere nachtrust | Informatie | Privacy statement
Koedijkerstraat 32, 1823 CR Alkmaar | T 072-5201256 | KvK 37078317 | BTW NL805955471B01 | Algemene voorwaarden