Koedijkerstraat 32, 1823 CR Alkmaar
072-5201256

Kaufmann Boxsprings, Zweeds comfort voor een gezonde nachtrust

3 actiedagen bij Kaufmann Boxsprings

in verband met sensationeel succes zijn de actiedagen verlengd!

3 dagen van sensationele actie kortingen! De kortingen lopen op van 40, 50, 70 tot 80%!! Tijdens deze 3 actie dagen blijven al onze gunstige voorwaarden gehandhaafd. Wij bezorgen alle artikelen gratis in geheel Nederland en België (ook op de Waddeneilanden!).

Alle boxsprings worden GRATIS bezorgd en GRATIS gemonteerd. Bij aankoop van een boxspring ontvangt u nu een GRATIS luxe Top-dek matras. U ontvangt op al onze artikelen 5 jaar schriftelijke garantie, met CBW garantie.

 

Vrijdag... NOG 1 DAG!!

3 actiedagen 40 jarig jubleum bij Kaufmann Boxsprings

Bergen 500. Pocketveer Prestige Matras

Boxspring Combinatie

Bergen Zwart
Napoli Zwart Napoli Ecru Napoli Grijs Napoli Bruin

 

 NU de goedkoopste van Nederland 

+ GRATIS bezorgd en GRATIS gemonteerd!

 

Incl. 2 zeer solide en robuuste boxsprings. De vaste boxsprings zijn bekleed met een zeer luxe katoenen geweven stof. De boxsprings hebben 12 zwarte solide pootjes. U heeft keuze uit 4 verschillende kleuren, die u bij uw bestelling kunt aangeven.

GRATIS Boxspringverbindings systeem. Gratis ontvangt u een verbindingssysteem dat ervoor zorgt dat de boxsprings niet kunnen schuiven en netjes naast elkaar blijven staan.

Incl. 2 maal een 1-persoon pocketveermatras of 1 groot 2 persoons pocketveermatras. De boxspring pocketveer combinatie Bergen 500. Pocketveren van thermisch geharde tonvormige stalen veren in de kern van het matras en is hierdoor een zeer goed ventilerende boxspring combinatie. Aan beide zijden is het matras afgedekt met hoogwaardig en comfortabel koudschuim. In combinatie met de 8 comfortzones verwerkt in het pocketveermatras, is het geschikt voor de rug-,zij en buikslaper. Gegarandeerd lekker slapen en uitgerust wakker worden. De luxe tijk van het pocketveermatras is voorzien van een tweezijdige rits en antiallergisch. Het Medium matras adviseren wij voor een gewichtsklasse tot 85 kg en het Extra Medium matras adviseren wij voor een gewichtsklasse tot 125 kg.

GRATIS Top-dek matras gemaakt van Comfortschuim. Het topdek matras heeft een dubbeldoeks afritsbare/wasbare tijk (kleur ecru, anti-allergisch). De dikte van het Topdek matras is ca. 6 cm.

OPTIONEEL kunt u kiezen voor een Top-dek matras Koudschuim Deluxe (ca 7 cm.) welke optimaal ventieel door de open cel structuur. Het Top-dek matras heeft een afritsbare/wasbare tijk (kleir ecru, anti-allergisch)

OPTIONEEL kunt u kiezen voor een Top-dek matras Nasa traagschuim (ca 7 cm.) welke druk verlagend werkt op de gewrichten. Het Top-dek matras heeft een afritsbare/wasbare tijk (kleir ecru, anti-allergisch)

GRATIS Bijpassend hoofdbord. De hoogte van het hoofdbord is ca. 95 cm en de dikte is ca. 7 cm. Het hoofdbord wordt in dezelfde kleur als de boxsprings geleverd. Het hoofdbord is altijd 20 cm. breder (aan beide zijden 10 cm.) dan de boxspring combinatie.

De totale hoogte van deze boxspring combinatie is ca. 60 cm.

De boxspring wordt GRATIS bezorgd en GRATIS gemonteerd in heel Nederland, België en Duitsland!!

U ontvangt 5 jaar CBW garantie op de artikelen. Het eerste jaar ontvangt u volledige garantie, vervolgens geldt er een afschrijving van 25 % per jaar, dit geldt niet voor top-dek matrassen. Op onze top-dek matrassen ontvangt u 2 jaar garantie. Het eerste jaar ontvangt u volledige garantie, vervolgens geldt er een afschrijving van 8,3% per maand.

U ontvangt 90 dagen gratis omruilgarantie! Wij zorgen er voor dat u gegarandeerd het juiste matras kiest! Mocht het comfort van het matras naar keuze niet naar wens zijn, kunnen wij het matras gratis komen ruilen (Klik hier voor meer informatie ).
U hoeft niets aan te betalen. Bij de aflevering van uw bestelling kunt u het totaalbedrag, per pin of contant, aan onze chauffeur voldoen of betalen via iDeal. Let op! In België is het helaas niet mogelijk om per pin te betalen.
Heeft u nog vragen? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen!

Zoom Zoom Zoom Zoom Zoom Zoom Zoom Zoom Zoom Zoom

Kies uw gewenste formaat Nu met actiekorting!

Kies de kleur
Ecru

Ecru
Grijs

Grijs
Zwart

Zwart
Bruin

Bruin
Matraskeuze 1 persoons combinatie


Kies optioneel een ander topdekmatrasNU: Tijdens onze jubileumactie worden ook deze artikelen GRATIS bezorgd!

Kussens
Vanaf € 9,95

Kussens
Klik hier voor kussens

Dekbedden
Vanaf € 49,50

Dekbedden
Klik hier voor dekbedden

Moltons
Vanaf € 14,95

Moltons
Klik hier voor moltons

Hoeslakens
Vanaf € 11,95

Hoeslakens
Klik hier voor hoeslakens

Anti-slipmat
NU € 14,80

Anti-slipmat
Klik hier voor Anti-slipmat

Jubileumacties

De voordelen van Kaufmann: gratis bezorging, CBW erkend, 6 jaar garantie, 10-20 dagen levertijd, omruilgarantie en 40 jaar ervaring.

Tips voor een betere nachtrust | Informatie | Privacy statement
Koedijkerstraat 32, 1823 CR Alkmaar | T 072-5201256 | KvK 37078317 | BTW NL805955471B01 | Algemene voorwaarden